Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Ce soluție să alegeți pentru înlocuirea unui dinte extras: Sfatul medicilor

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental

 

Dacă tocmai vi s-a extras un dinte sau nu a mai putut fi salvat? Probabil vă întrebați ce trebuie să faceți în continuare. Ar trebui să vă obișnuiți cu ideea că veți rămâne cu goluri în dantură sau există o altă opțiune?  În clinica stomatologică RG Dental orice se poate rezolva!

 

În această postare pe blog, vom discuta avantajele și beneficiile implanturilor dentare, astfel încât să puteți lua o decizie informată cu privire la ceea ce este cel mai bine pentru dumneavoastră. Vă invităm să citiți în continuare!

 

Hai să înțelegem ce este o extracție dentară

 

Scopul acestei intervenții chirurgicale este de a îndepărta un dinte care nu poate fi reparat cu tratamentele standard sau care împiedică alinierea altor dinți în poziția lor firească.

 

Extracțiile dentare se fac, de obicei, după ce se face o radiografie și se analizează în detaliu și, mai ales, după ce s-a administrat anestezie locală. Aceasta se face fie printr-o injecție, fie prin pulverizare. Ca regulă generală, copiii primesc forma de spray în timp ce adulții au nevoie de o metodă mai profundă, care nu este la fel de concentrată. Ei doza normală pentru adulți funcționează foarte bine în acest caz.

 

Anestezia pulverizată de spray se folosește pe rădăcina și zona învecinată a dintelui afectat, iar injecția se face atât pe partea de exterior a danturii, cât și pe partea de interior.

 

Golurile dinților în urma unei extracții datorate unei afecțiuni netratabile nu pot fi reparate în mod natural, deoarece sunt inestetice.

 

 

Riscuri ale lipsei dinților:

  • Retracția osului maxilar
  • Retracția gingiei
  • Alinierea greșită a dinților învecinați
  • Probleme masticatorii
  • Mușcătură incorectă
  • Vorbire defectuasă

 

 

Pentru toate aceste probleme enumerate mai sus, medicii din clinica RG Dental recomandă cea mai simplă și mai eficientă metodă cunoscută vreodată de omenire. Implantul dentar este acea rădăcină artificială în formă de șurub, realizată din titan și alte materiale de aliaj, care are ca scop înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă.

 

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental

 

Cele mai importante caracteristici ale implantului dentar:

  • Este 100% biocompatibil cu osul maxilar
  • Readuce încrederea de sine
  • Poate susține o lucrare protetică fixă pentru pacienții care doresc să scape de proteza mobilă
  • Cea mai eficienta modalitate de a înlocui dinții lipsă

 

 

Adesea ne gândim la implanturile dentare doar ca la o piesă de susținere pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului nostru. Cu toate acestea, ele aduc și diverse beneficii funcționale.

 

 

Va fi dureroasă această procedură?

 

Putem să vă spunem cu certitudine că nu! Acesta este unul dintre cele mai frecvente mituri din stomatologie. Tehnologia a avansat atât de mult în ultimii ani, încât nu se mai pune problema durerii atunci când mergem la dentist!

 

Adevărul este că plasarea unui implant dentar nu dăunează; acest tratament se efectuează sub anestezie locale. Este posibil să existe un mic disconfort la începutul perioadei de adaptare după inserție, care este mai mult decât gestionabil și poate fi atenuat cu analgezice ușoare.

 

Dacă vă doriți un tratament cu implant dentar, vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar acasă. Vă așteptăm în clinica RG Dental din Târgoviște pentru a evalua șansele dvs. de calificare pentru tratamentul care a reconstruit mii de zâmbete!

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine.
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.