Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Estetică dentară

Coroane, pivoți, punți dentare sau proteze acestea sunt conceptele tradiționale care îți vin în minte atunci când te gândești la restaurări dentare stomatologice.

 

Totuși, estetica dentară de astăzi oferă multe opțiuni pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, prin proteze personalizate, de înaltă calitate, pentru un zâmbet alb strălucitor și dinți frumoși, armonios aliniați.

 

Astăzi, materialele tradiționale precum aurul dentar nu mai sunt folosite. Materialele moderne, recent dezvoltate, îndeplinesc standarde estetice ridicate. Restaurările ceramice sunt practic indistincte de dinții naturali în ceea ce privește textura și culoarea.

 

Tratamentele de estetică dentară sunt metode de a îți înfrumuseța rapid zâmbetul, fără intervenții stomatologice complexe și profund invazive.

 

Pentru că știm că mulți dintre pacienții noștri ar dori să-și trăiască viața cu încredere, afișând un zâmbet strălucitor, în clinica RGDental oferim naturii o mână de ajutor prin:

  • albire dentară cu lampa Philips Zoom;
  • fațete dentare din ceramică integrală, obținute prin tehnologie CAD-CAM.

 

fatete dentare targoviste, albire dentara targoviste pret, fatete dentare targoviste pret, rg dental

Albire dentară profesională

 

Dinții tăi sunt una dintre cele mai vizibile caracteristici ale tale. Ei sunt vizibili atunci când vorbești sau râzi, dar și în timp ce mănânci, frumusețea zâmbetului influențând puternic încrederea ta în propria persoană.

 

La RG Dental, oferim pacienților noștri albirea dinților cu lampa Philips Zoom, ca o modalitate inovatoare și eficientă de a transforma aspectul zâmbetului.

 

Dacă nu îți mai poți afișa zâmbetul, pentru că ai dinții îngălbeniți, pete întunecate sau pur și simplu dorești să îți înfrumusețezi zâmbetul, sună la 0732 462 209, pentru a programa o ședință de albire dentară, în clinica RGDental. Într-o singură întâlnire, îți putem îmbunătăți dramatic zâmbetul, astfel încât să te poți simți încrezător oricând, dar și pentru o ocazie specială.

 

Există numeroase produse care te pot ajuta să îți albești dinții acasă. Pastele de dinți pentru albire, benzile și gelurile de albire și, mai recent, clătirea pentru albire, sunt toate disponibile, dar albirea dentară profesională este cu adevărat sigură si mult mai eficientă.

 

Înainte de albirea efectivă, îți vom examina dinții și gingiile pentru a stabili dacă sunt suficient de sănătoși pentru un tratament de estetică. Dacă ai o boală parodontală, carii sau infecții dentare, vrem să le tratăm mai întâi, astfel încât să ai o sănătate orală bună și să te împiedicăm să experimentezi orice sensibilitate inutilă sau să ai rezultate neuniforme.

 

Când vizitezi clinica RGDental pentru albirea profesională a dinților, poți avea încredere că dacă ești un candidat potrivit pentru albire dentară, zâmbetul tău va fi albit cu șase nuanțe, sau mai mult.

 

fatete dentare targoviste, albire dentara targoviste pret, fatete dentare targoviste pret, rg dental

Care este procedura afectivă de albire dentară?

Inițial se pregătește cavitatea orală pentru albire, prin protejarea buzelor și gingiei, pentru a nu fi atinse de gelul de albire, în cadrul procedeului.

 

Un gel de albire profesional, ce conține peroxid de carbamidă, foarte eficient dar și sigur pentru sănătatea smalțului dinților tăi, se aplică pe fiecare dinte.

 

Lampa acceleratoare LED Zoom!® se concentrează pe dinți, provocând eliberarea de oxigen. Oxigenul pătrunde în dinți și îi albește, astfel încât zâmbetul pacientului să devină mai luminos. 15 minute mai târziu, lumina este îndepărtată.

 

Întreaga procedură este apoi repetată, pentru încă 15 minute. Aceste cicluri de cincisprezece minute pot fi repetate de până la patru ori, alcătuind, împreună, o procedura de o oră.

fatete dentare targoviste, albire dentara targoviste pret, fatete dentare targoviste pret, rg dental

Fațete dentare e.max, obținute prin tehnologie CAD-CAM

 

Progresele în tehnologiile de proiectare asistată de computer (CAD) și fabricare asistată de computer (CAM), dar și ușurința aplicării lor, au permis dezvoltarea unor concepte noi de tratament pentru estetica dentară.

 

Această recentă schimbare de paradigmă a proteticii dentare, de la abordarea tradițională la cea minim invazivă este evidențiată de succesul clinic pe termen lung al restaurărilor din sticlă-ceramică CAD / CAM.

 

Fațetele dentare sunt piese de protetică dentară foarte delicate în aparență, cu o arhitectură ce urmează precis aspectul smalțului dentar natural și cu o culoare atent aleasă pentru a imita colorația dinților tăi naturali.

 

Fațeta dentară se atașează direct prin adeziune pe dinte, sau după șlefuirea minimă a unui strat de smalț dentar, fiind ca o mască ce îi conferă dintelui un aspect ideal.

Fațetele pot masca defecte precum:

  • dinții îngălbeniți și pătați, ce nu pot fi albiți;

 

  • dinții prea mici;

 

  • dinții cu defecte ușoare de aliniere;

 

  • diastema (strungăreața);

 

  • dinți ciobiți;

 

  • dinți abrazați, tociți.

fatete dentare targoviste, albire dentara targoviste pret, fatete dentare targoviste pret, rg dental

Fațetele dentare ceramice e.max sunt considerate a fi pe o poziție fruntașă în topul restaurărilor estetice disponibile în prezent la nivel mondial. Au un aspect estetic remarcabil și prezintă translucența naturală și strălucirea dinților naturali, sănătoși.

 

Fațetele e.max sunt realizate din ceramică de sticlă cu litiu, care este extrem de puternică, dar și oferă o estetică remarcabilă. Proprietățile de opalescență, transluciditate și difuzie a luminii disilicatului de litiu IPS e.max sunt concepute pentru a reproduce structura naturală a dinților, pentru frumusețea zîmbetului, prin restaurări nedetectabile.

Clinica RG Dental îți oferă zâmbetul de vis, prin tratamente moderne de estetică dentară!

RG Dental a fost o alegere perfectă! Am întâlnit o echipă care se completează perfect, ca o familie, de la personalul care te întâmpină la recepție până la domnul doctor. Profesionalism, încredere, amabilitate, tehnologie de top. Recomand.

Ioana Banu

Un loc extraordinar, o clădire superbă, personal pe măsură, pregătit, atent, amuzant, foarte empatic. Primul loc în care am fost și am ținut să scriu un review! Recomand clinica stomatologică RG Dental!

Monica Petre

Aici nu simți că mergi la dentist! Frica nu există, pentru că te întâmpină o echipă de oameni inimoși, veseli și profesioniști.

David Grigorescu

O experiență fantastica într-un cabinet minunat,asigurat de o echipa foarte profesională.Am mersla ei pentru un tratament destul de complicat și fiecare vizită a fost o experiență. Recomand cu dragă inimă!

Andreea Constantin