Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Tratamente

Profilaxie

Prevenirea afecțiunilor dentare începe acasă, prin obiceiuri bune de igienă orală, o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

Află mai multe

Endodonție

Endodonția este derivată din cuvintele grecești „endo”, care înseamnă „în interior” și „odont”, care înseamnă „dinte”. Mai precis, este o specialitate dentară care se concentrează pe tratamentul pulpei dentare.

Află mai multe

Protetică dentară

Protetica dentară este axată pe reabilitarea funcției orale. Confortul, aspectul și sănătatea orală a pacienților sunt cei mai importanți factori urmăriți de specialiștii în protetică dentară.

Află mai multe

Implantologie orală

Implanturile dentare sunt în prezent cea mai bună alternativă la dinții naturali complet deteriorați, ce nu mai pot fi salvați, sau la dinții lipsă.

Află mai multe

Chirurgie orală

Procedurile chirurgicale de rutină pot fi efectuate de medicul dentist general, dar puteți fi direcționat către un medic stomatolog specialist în chirurgie orală, pentru tratamente mai complexe, cum ar fi îndepărtarea unui molar de minte sau tratamente de implantologie dentară.

Află mai multe

Ortodonție

Ortodonția este acea specializare a stomatologiei ce se ocupă cu studierea, prevenția, diagnosticarea și tratarea neregulilor și anomaliilor dinților și maxilarelor.

Află mai multe

Parodontologie

RG Dental oferă servicii stomatologice profesionale, de calitate, pentru tratarea tuturor problemelor legate de structurile de susținere a dinților.

Află mai multe

Estetică dentară

Estetica dentară oferă multe opțiuni de tratament, precum albirea dentara și fațete dentare pentru un zâmbet alb strălucitor și dinți frumoși, armonios aliniați.

Află mai multe

Radiologie dentară

RG Dental îți pune la dispoziție serviciul de radiologie dentară, pentru tratamente complete, chiar la noi în clinică, fără deplasare către centre de radiologie dentară.

Află mai multe