Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Despre noi

Clinica noastră stomatologică RG Dental a fost înființată în anul 1992 și ne mândrim cu un număr mare de pacienți, care au beneficiat de tratamentele noastre. Ne găsiţi foarte uşor în zona Centrului Vechi aproape de terasa restaurantului Casa Veche, lângă Primărie. Centrul nostru oferă un spațiu relaxant și elegant, din care vei uita de frica de dentist!

 

Specializările importante din stomatologie garantează tuturor clienţilor servicii de înaltă calitate prin sistemul eficient de tratament.

 

Fiecare tratament realizat cu succes aduce în final un zâmbet curajos, sănătos, iar acest lucru ne determină să ne continuăm treaba, cu profesionalism și seriozitate.

Viziunea clinicii noastre stomatologice nu este doar de a schimba lumea într-una fără durere, ci, de asemenea, este vorba despre prevenirea bolilor și tratarea pacienților pentru ca aceștia să se poată bucura de zâmbete complete, pe termen lung, și sănătate orală.

 

Încă din 1992 activăm în domeniul stomatologiei, fiind dovada seriozității, implicării și muncii noastre de zi cu zi. Experiența cumulată de-a lungul timpului ne ajută să oferim servicii de înaltă calitate, tratamente de succes, pentru fiecare caz stomatologic în parte.

 

Ai încredere în echipa RG Dental! Vom avea grijă de zâmbetul tău!

  • Sănătatea

Echipa noastră este dedicată sănătății tuturor. Prin fiecare acțiune pe care o întreprindem, scopul nostru este ca zâmbetele oamenilor să rămână sănătoase: înainte de a pune preț pe aspectul estetic, primordială este o bună sănătate orală.

 

  • Performanță

Cu siguranță nu am putea avea tratemente de succes fără această valoare: performanța. RG Dental a fost înființată în 1992, iar de atunci, cu ajutorul evoluției tehnologiei și a tehnicilor folosite de cadrele medicale, am reușit să mulțumim peste 30.000 de pacienți.

 

  • Responsabilitatea

Pentru noi responsabilitatea definește fiecare etapă a fluxului de lucru, de la comunicarea cu pacienții până la păstrarea înregistrărilor și monitorizarea progresului pacientului. Ne asigurăm de confortul și siguranța pacienților, înainte, în timpul și după fiecare tratament realizat.

 

 

 

despre noi, clinica stomatologica targoviste, clinica stomatologica RG Dental

Servicii specializate

 

Pentru că aşteptările pacienţilor noştrii sunt mereu importante pentru noi, încercăm ca prin fiecare aspect al serviciilor noastre să ne ridicăm la cel mai înalt nivel.

 

  • Parodontologie
  • Chirurgie dento-alveolară
  • Implatologie orală
  • Ortodonție
  • Endodonție
  • Protetică
  • Laborator Tehnica Dentara

Dotari principale

 

RG DENTAL investește atât în oameni, dispunând de o echipă profesionistă, dar și în echipamente avansate, pentru a putea ridica în permanență calitatea serviciilor noastre medicale.

 

Aparat Obturation system elements free

 

Sistemul de obturare fără fir - Elements Free - combină o sursă de căldură pentru condensarea verticală la cald cu un sistem de extrudare de clasă mondială pentru obturarea canalelor radiculare. Dispozitivul pentru condensare verticală la cald oferă încălzire și răcire instantanee a sondei termice cu temperatură și temporizare precis controlate (ceea ce îl face perfect pentru obturarea cu condensare verticală la cald și crearea spațiului ulterior). Se utilizează cartușe de gutapercă cu ac de unică folosință.

 

Apex Locator

 

Apex Locatorul este considerat cel mai performant sistem de măsurare electronică a lungimii canalelor radiculare.

 

Unituri moderne

 

Cabinetul este dotat complet cu unituri performante: unit dentar; turbină; piesă contraunghi; piesă dreaptă; piese chirurgie - dreaptă și contraunghi; fiziodispenser chirurgie atașat la unitul dentar; fibră optică care permite vizualizarea optimă a dinților și a părților moi; tablou de control clar structurat, cu indicator de intensitate pentru piese; 2 trepte de iluminare; control la pedală pentru funcțiile principale; ergonomie, control al infecțiilor (toate componentele se pot dezasambla și dezinfecta, suprafețele sunt lucioase, ușor de curățat și dezinfectat); aparat de detartraj integrat în unitul dentar, care are fibră optică.

 

Prophy Jet

 

Aparat folosit pentru procedurile de profilaxie cu air-flow (pudră de bicarbonat). Acest aparat utilizează apă distilată, aer și pulbere de bicarbonat de sodiu pentru a îndepărta petele, placa bacteriană și depozitele moi de pe suprafața dinților. Datorită pulberii ușor abrazive, se realizează în același timp și lustruirea suprafețelor igienizate.

 

Lampă fotopolimerizare

 

Cele două modele de lampă, cu și fără fir, utilizate în timpul tratamentului cariilor, pentru polimerizarea obturațiilor de compozit.

 

Aparatură sterilizare

 

Etuvă; autoclav Euronda, model E9 Med (autoclav de tip B, automat; control electronic asigurat de un microprocesor; 5 programe de sterilizare: 1210C, 1340C, 1340C Prion, 1340C Rapido, 1340C Prion Rapido; oprire automată la sfârșitul fiecărui ciclu de sterilizare; cameră sterilizare din inox inoxidabil și certificată PED 97 / 23 /CE; 3 teste de control al sterilizării: Vacuum, Helix, Bowie - Dick); aparat sigilat pungi autoclav.

 

Radiografie retroalveolară

 

Echipamentul de radiologie din cadrul clinicii RGDental X-Ray Kodak Carestream CS 2200 System este conceput pentru efectuarea radiografiilor Rx la 1-2-3 dinți, ajutând astfel medicul în realizarea corectă a tratamentelor, precum și în controlul calității acestor tratamente.

 

Fiziodispenserul

 

Este un aparat conceput pentru manoperele chirurgicale de implantologie, dar este utilizat și în cursul altor manopere de chirurgie orală.

 

Laborator de tehnică dentară

 

O transformare dentară este rezultatul unei colaborări între medicul stomatolog și tehnicianul dentar. În cazul stomatologiei, un laborator dentar joacă un rol deosebit de important, în care se realizează propriu-zis coroanele și punțile dentare, fațetele ceramice, diferite proteze dentare etc. Acesta este evident responsabil de calitatea lucrărilor.

Tratamente stomatologice la standarde înalte!

Te așteptăm la clinica noastră RG Dental.

Programează-te