Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Protetică dentară

Protetica dentară este axată pe reabilitarea funcției orale. Confortul, aspectul și sănătatea orală a pacienților sunt cei mai importanți factori urmăriți de specialiștii în protetică dentară.

 

Protetica dentară este o specializare foarte importantă a stomatologiei, deoarece permite refacerea și înlocuirea dinților care și-au pierdut funcționalitatea sau au fost pierduți total din diverse cauze.

 

Medicii stomatologi specialiști în protetică urmează o pregătire extinsă în tehnici și proceduri de ultimă generație pentru tratarea afecțiunilor dentare complexe și restabilirea funcției orale și a esteticii optime.

 

Indiferent de lucrarea de protetică dentară care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, poți avea încredere că în clinica RG Dental se utilizează materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologii moderne, în propriul  laborator de tehnică dentară CAD-CAM, prin intermediul tehnicienilor noștri experimentați, în care avem încredere.

 

protetica dentara targoviste, proteza dentara targoviste pret, proteza pe implant targoviste

Tratamentele de protetică dentară includ:

 • Coroane dentare e.max sau zirconiu individuale sau incluse în punți dentare;
 • Proteze mobile clasice totale;
 • Proteze clasice parțiale;
 • Proteze flexibile totale sau parțiale;
 • Fațete din ceramică sau compozit;
 • Proteză pe implanturi.

Este posibil să ai nevoie de tratamente de protetică dentară, dacă:

 • Îți lipsesc unul sau mai mulți dinți;
 • Ești interesat de implanturi dentare;
 • Dinții tăi prezintă semne de uzură extremă;
 • Porți proteze dentare de care nu ești mulțumit;
 • Dorești să îți îmbunătățești estetica zâmbetului.

Un specialist în protetică dentară îți va oferi mai multe opțiuni de tratament și servicii pentru a restabili aspectul natural și funcția gurii, maxilarului și zâmbetului tău.

Coroane dentare ceramice e.max sau zirconiu

 

Coroanele ceramice e.max este standardul suprem în estetică și durabilitate a restaurărilor ceramice, oferind materiale de înaltă rezistență pentru coroane realizate prin tehnica CAD/ CAM. Materialul este de 3 ori mai puternic decât ceramica standard.

 

Restaurările sunt atât puternice, cât și frumoase. Ceramica e.max îndeplinește cele mai înalte așteptări estetice și este biocompatibilă.

 

Restaurările din ceramică integrală nu au miez metalic. Prin urmare, lumina poate trece prin restaurări la fel ca prin dinții naturali. Se elimină dezavantajul coroanelor pe suport ceramic, de a deveni inestetice la nivelul gingiei, atunci când în urma retracției gingivale devine vizibil metalul.

 

Materialul ceramic este rezistent la pătare și la uzură. În plus, gradul scăzut de conductivitate a temperaturii protejează nervul dentar, care este foarte sensibil la schimbările de temperatură.

Coroanele realizate cu sistemul CAD-CAM sunt realizate direct în clinică, în laboratorul nostru de tehnică dentară, timp ce tu aștepți.

 

protetica dentara targoviste, proteza dentara targoviste pret, proteza pe implant targoviste

Proteze totale

 

O proteză dentară totală îmbunătățește capacitatea de a mesteca, vorbirea și oferă sprijin pentru mușchii feței.

 

Va spori foarte mult estetica aspectului facial și a zâmbetului.

 

Protezele totale se utilizează atunci când lipsesc toți dinții naturali. Poți avea o proteză totală pe maxilarul superior, inferior sau pe ambele.

 

 

proteza totala targoviste pret

Proteze parțiale

 

Protezele dentare sunt, de mult timp, una dintre cele mai populare soluții pentru înlocuirea dinților lipsă.

 

Fabricate dintr-un material dur, protezele sunt proiectate special pentru a se potrivi caracteristicilor danturii tale și pentru a nu se diferenția vizual de dinții existenți.

 

Proteza parțială este potrivită pentru când ai mai mulți dinți sănătoși restanți în maxilarul superior sau inferior.

 

proteza dentara flexibila

Proteze flexibile

 

Protezele flexibile sunt fabricate fără utilizarea unui cadru metalic sau a oricăror cleme metalice pentru a menține proteza în poziție.

 

Natura flexibilă a materialului permite furnizarea de cleme care au o culoare similară cu cea a gingiei, spre deosebire de clemele metalice, care pot fi adesea vizibile în protezele dentare tradiționale. Închizătoarele se fixează în siguranță pe dinții existenți.

 

Spre deosebire de protezele acrilice care se deteriorează atunci când cad, protezele flexibile sunt mult mai greu deteriorabile.

 

Nu conține substanțele chimice care se găsesc în protezele plastice normale și materialul este hipoalergenic, fiind o bună opțiuni pentru cei cu alergii la metal.

 

proteza flexibila targoviste pret

Proteze fixe - pe implanturi

 

Sistemul de implanturi Fast & Fixed (link catre Implantologie) susține proteze dentare totale, pe o arcadă dau ambele.

 

Acest tip de proteză are numeroase avantaje:

 • întreg procesul de implantologie și protezare temporară se efectuează în doar 24 de ore,
 • așadar vei avea dinți noi într-o zi;
 • nu necesită adezivi;
 • nu trebuie scoasă noaptea și păstrată în pahar;
 • nu necesită igienizare separată;
 • nu există pericolul de a cădea în timpul ce râzi, mănânci sau faci sport;

proteza pe implanturi pret

Fațete dentare

 

Piese protetice deosebit de estetice, utilizate pentru restaurarea esteticii dinților vizibili în timpul ce zâmbești.

Realizate din ceramică sau compozit, acestea reprezintă adevărate lucrări de artă, fiind considerate tratamente de protetică combinată cu estetică dentară.

 

Fațeta dentară este ca o mască foarte subțire, precum un strat artificial de smalț artificial ce odată lipit pe smalțul dintelui tău, îi conferă o culoare și o formă ideală.

 

Tratamentele de estetică dentară (link catre estetica dentara) îți transformă zâmbetul, la RG Dental.

 

fatete dentare targoviste pret

 

Restaurează-ți zâmbetul cu ajutorul proteticii dentare

 

A trăi fără dinți îți afectează grav capacitatea de a trăi viața la maxim. În primul rând, fără sprijinul intern oferit de dinți, obrajii și buzele se afundă vizibil spre interior, determinând un aspect îmbătrânit.

 

În al doilea rând, dinții joacă un rol major în formarea sunetelor implicate în vorbire și persoanele care suferă de edentație tind să aibă probleme de pronunție.

 

În al treilea rând, lipsa dinților duce la limitarea consumului doar la alimente moi, ușor de mestecat, rezultând o nutriție deficitară și o stare generală de sănătate precară.

 

Protezele și punțile dentare îți pot oferi o nouă viață, prin îmbunătățirea mai multor aspecte ale bunăstării generale:

 • Restaurarea capacității de masticație îți permite o dietă variată și îmbunătățită, oferă o nutriție mai bună și îți îmbunătățește starea generală de sănătate;
 • Pronunția restaurată îți îmbunătățește încrederea, în contexte de socializare;
 • Structura facială restaurată te face întinerește, un mare impuls pentru încrederea în sine.

 

Pentru a programa o programare cu expertul nostru în protetică dentară, sună la +40 732.46.22.09.

Clinica stomatologică RG Dental îți oferă cu mândrie servicii de stomatologie restaurativă, la standarde înalte de calitate și estetică.

Clinica stomatologică RG Dental îți oferă cu mândrie servicii de stomatologie restaurativă.

RG Dental a fost o alegere perfectă! Am întâlnit o echipă care se completează perfect, ca o familie, de la personalul care te întâmpină la recepție până la domnul doctor. Profesionalism, încredere, amabilitate, tehnologie de top. Recomand.

Ioana Banu

Un loc extraordinar, o clădire superbă, personal pe măsură, pregătit, atent, amuzant, foarte empatic. Primul loc în care am fost și am ținut să scriu un review! Recomand clinica stomatologică RG Dental!

Monica Petre

Aici nu simți că mergi la dentist! Frica nu există, pentru că te întâmpină o echipă de oameni inimoși, veseli și profesioniști.

David Grigorescu

O experiență fantastica într-un cabinet minunat,asigurat de o echipa foarte profesională.Am mersla ei pentru un tratament destul de complicat și fiecare vizită a fost o experiență. Recomand cu dragă inimă!

Andreea Constantin