Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Implantologie orală

Implanturile dentare sunt în prezent cea mai bună alternativă la dinții naturali complet deteriorați, ce nu mai pot fi salvați, sau la dinții lipsă.

 

S-au dovedit a fi mult mai durabile și de lungă durată decât orice alt tratament dentar de restaurare disponibil astăzi.

 

Implanturile dentare sunt mici dispozitive de fixare cu șurub care sunt inserate chirurgical în osul maxilarului pentru a fi o rădăcină artificială a dinților care ancorează în loc o nouă coroană dentară.

 

Componentele unui dinte artificial, pe implant

 • Un șurub mic din titan introdus în osul maxilarului - implantul dentar. Titanul este utilizat în mod obișnuit, deoarece este ușor, puternic și biocompatibil cu corpul uman.
 • Un bont protetic (fie din titan, fie din zirconiu), care este atașat la un dispozitiv implantat.
 • O coroană dentară este ancorată în siguranță de implant, prin intermediul bontului protetic. Coroanele dentare pot fi din ceramică sau zirconiu.

 

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, implant dentar targoviste pret

Tipuri de restaurări dentare bazate pe implanturi dentare în Târgoviște

 

Tratamentele de implantologie orală pot fi utilizate pentru a înlocui oricât de mulți dinți naturali lipsă - de la un singur dinte lipsă până la restaurarea completă a gurii - iar echipa noastră de specialiști în implantologie și protetică va adapta planul de tratament pentru a se potrivi necesităților personale ale fiecărui pacient.

 

 • Implantul dentar unic

Pentru un dinte lipsă sau nerecuperabil, un singur implant dentar este introdus în osul maxilarului și o coroană dentară este fixată pe implant pentru a restabili dintele natural lipsă.

 

 • Puntea dentară pe implanturi

Pentru mai mulți dinți alăturați care lipsesc, se utilizează o punte dentară protetică susținută de implanturi. De exemplu, dacă lipsesc 3 dinți, 2 implanturi dentare pot fi plasate în maxilar și se poate produce o punte formată din 3 coroane fixate pe două implanturi.

 

 • Proteză fixă pe implanturi (Fast & Fixed)

O opțiune pentru restaurarea protetică completă a danturii este sistemul de implanturi „Fast & Fixed”. Acesta constă într-o proteză dentară pentru o întreagă arcadă dentară, fixată pe 4 au 6 implanturi dentare.

 

Avantajele sunt multiple:

 • dinți noi în doar 24 de ore – extracții dentare, intervenția de implantologie și tratamentul de protetică cu piese de protetică temporare;
 • estetică superioară față de protezele mobile;
 • ușor de utilizat, cu puține componente;
 • stabilitate primară de neegalat;
 • osteointegrare rapidă.

 

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, implant dentar targoviste pret

De ce ar avea cineva nevoie de implant dentar?

 

 • Pentru a înlocui dinții lipsă: Oamenii suferă de pierderea dinților din mai multe motive.

Unele dintre aceste motive includ cariile dentare netratate, boala parodontală, medicamentele, chimioterapia, anumite afecțiuni.

 

 • Pentru a mânca: A fi capabil să muști și să mesteci o varietate de alimente este necesar pentru aportul de vitamine și substanțe nutritive necesare.

În timp ce protezele dentare refac până la 25% din rezistența originală a mușcăturii, implanturile dentare restaurează adesea 80-100% din rezistența originală a mușcăturii unui pacient, odată ce au fost complet integrate în os.

 

 • Pentru aspectul estetic al zâmbetului și implicit încredere în sine: Cei cu dinți lipsiți se confruntă adesea cu anxietatea față de situațiile sociale și, prin urmare, se confruntă cu o tendință de izolare.

Zâmbetul frumos ajută adesea o persoană să-și recapete încrederea de a socializa.

 

 • Pentru a consolida structura maxilarului: Atunci când un dinte este pierdut, integritatea țesutului osos care il susținea este compromisă. Dinții vecini încep să se miște încet, încercând să umple golul creat.

Resorbția treptată a osului maxilarului determină deformarea feței. Când un dinte pierdut este înlocuit cu un implant, este menținută integritatea maxilarului, dar este păstrat și aspectul tineresc al fizionomiei.

 

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, implant dentar targoviste pret

Cum sunt plasate implanturile dentare?

 

Investigațiile radiologice sunt efectuate pentru a oferi medicilor imagini 2D și 3D ale dinților și ale structurilor osoase a pacientului. Medicul și pacientul vor discuta planul personalizat de tratament.

 

Daca este nevoie, se extrag dinții nerecuperabili.

 

Dacă țesutul osos sau gingival situat în locul în care va fi plasat un implant este infectat, infecția trebuie mai întâi îndepărtată. Apoi, dacă este necesar, se va face o adiție osoasă până la atingerea unei grosimi și densități suficiente a țesutului care va primi implantul.

 

Atunci când osul este pregătit pentru implant, chirurgul îl va insera chirurgical. Implantul va necesita 3-6 luni pentru a fuziona cu țesutul osos. Între timp, poate fi plasat un bont protetic și o coroană temporară.

 

Coroana definitivă este sunt fixată pe implant, după finalizarea procesului de vindecare.

 

De la chirurgia implanturilordentare la tratamentul canalului radicular și terapia parodontală, echipa de specialiști RGDental este aici pentru a îți oferi o mare varietate de servicii stomatologice de top.

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine.

RG Dental a fost o alegere perfectă! Am întâlnit o echipă care se completează perfect, ca o familie, de la personalul care te întâmpină la recepție până la domnul doctor. Profesionalism, încredere, amabilitate, tehnologie de top. Recomand.

Ioana Banu

Un loc extraordinar, o clădire superbă, personal pe măsură, pregătit, atent, amuzant, foarte empatic. Primul loc în care am fost și am ținut să scriu un review! Recomand clinica stomatologică RG Dental!

Monica Petre

Aici nu simți că mergi la dentist! Frica nu există, pentru că te întâmpină o echipă de oameni inimoși, veseli și profesioniști.

David Grigorescu

O experiență fantastica într-un cabinet minunat,asigurat de o echipa foarte profesională.Am mersla ei pentru un tratament destul de complicat și fiecare vizită a fost o experiență. Recomand cu dragă inimă!

Andreea Constantin