Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Ghid pentru pacienți: Ce să nu faci dacă ai implanturi dentare!

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental

 

Dacă sunteți una dintre multele persoane care au implanturi dentare, este important să urmați câteva reguli simple pentru a vă asigura că investiția dvs. durează mult timp. În acest ghid pentru pacienți, vom discuta despre lucrurile pe care ar trebui să le evitați dacă doriți ca implantul dentar să rămână sănătos și întreg. Așadar, fără alte formalități, să începem!

 

Medicii din clinica stomatologică RG Dental din Târgoviște, vă recomandă să luați în considerare următoarele sfaturi pentru menținerea implanturilor dentare întregi, cât mai mult timp! Asa că, EVITAȚI:

 

 

  • Igiena orală defectuasă

Toată lumea trebuie să practice o bună igienă dentară, indiferent dacă are dinți naturali sau implanturi. Periajul cel puțin de două ori pe zi este esențial, precum și după fiecare masă, dacă este posibil. Cu toate acestea, nu este vorba doar de cantitate; periajul trebuie făcut corect pentru a fi eficient.

 

Periajul corect al dinților presupune utilizarea unei periuțe de dinți care este concepută pentru cerințele dinților și gingiilor dvs., folosirea unei paste de dinți care conține fluor și efectuarea unei serii specifice de mișcări, care încep cu dinții din spate, în partea stângă, și progresează în sensul acelor de ceasornic.

 

Scopul este de a curăța în acest fel atât interiorul dinților cât și partea exterioară, fără a împinge resturile alimentare sub gingie. Folosiți mișcări rapide de 5-10 secunde pe fiecare dinte. Curățarea părții din spate a dinților este crucială, chiar dacă nu o puteți vedea, deoarece acolo se acumulează germenii!

 

La final folosiți și apa de gură pentru a fi siguri că îndepartați toate resturile alimentare ce se pot depune la baza gingiei.

 

 

  • Spartul alimentelor dure în dinți

Fisticul, arahidele și nucile sunt exemple de coji crocante. Multe persoane consideră că mestecarea acestor produse este o strategie bună pentru a le descompune. Dinții sunt total incorect folosiți pentru acest lucru, în ideea că nu pot fi utilizați niciodată pentru a înlocui funcția unei ustensile specializate în decojirea alimentelor tari.

 

Evitați să înlăturați coaja celor enumerate mai sus pentru a nu risca să deteliorați sau spargeți implantul dentar.

 

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental

 

  • Deschisul sticlelor cu ajutorul dinților

Există o categorie de oameni care practică și astăzi un obicei periculos, acela de a-și folosi dinții pe post de desfăcător de sticle. Chiar dacă dinții tăi ar putea rezista o dată sau de două ori, acest obicei este greșit, deoarece nu au fost concepuți pentru această funcție. Veți pierde atât implantul dentar, cât și dinții naturali dacă nu încetați imediat acest lucru!

 

 

Dacă vă doriți un tratament cu implant dentar, vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar acasă. Vă așteptăm în clinica RG Dental din Târgoviște pentru a evalua șansele dvs. de calificare pentru tratamentul care a reconstruit mii de zâmbete!

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.