Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Implant dentar în Târgoviște: Pacienții întreabă – Medicii RG Dental răspund!

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Întrebările pacienților privind implantantul dentar sunt nenumărate, iar medicii RG Dental din Târgoviște răspund la ele în fiecare zi! De ce este implantul dentar cea mai bună soluție pentru problemele tale de dinți? Cât timp rezistă un implant? Cum se realizează implantul dentar și care sunt avantajele lui? Toate aceste întrebări și multe altefel vor fi expuse în cele ce urmează. Continuă să citești!

 

  • De ce este indicat să înlocuim un dinte lipsă?

Atunci când un dinte este pierdut, din diferite motive și nu este înlocuit, dinții învecinați locului rămas liber riscă să se deplaseze ca urmare a dezechilibrului creat. Acest lucru va duce, în timp, la probleme de mușcătură și probleme de pronunție a cuvintelor. Sănătatea întregii danturi va fi pusă  în pericol de o malocluzie sau de o mușcătură incorectă. De asemenea riscul ca dinții adiacenți să se carieze prematur este foarte ridicat.

 

  • Ce înseamnă materiale biocompatibile?

Implantul dentar este alcătuit din materiale perfect biocompatibile cu orice țesut uman. Aceste materiale biocompatibile elimină pericolul ca organismul să respingă implantul, deoarece sunt gandite să se întegreze perfect în osul maxilar. Un exemplu de astfel de material este titanul.

 

  • Ce înseamnă osteointegrarea?

Conexiunea (lipirea) funcțională și structurală între osul maxilar și suprafața implantului este cunoscută sub numele de osteointegrare. Fără intervenția altor țesuturi, osteointegrarea este interfața directă dintre suprafața implantului și osul receptor.

 

 

Implanturile dentare sunt cea mai eficientă și longevivă soluție pentru dinții lipsă. Menționăm faptul că, pentru a obține cea mai bună durată de viață pentru un implant dentar, este esențial să  aveți o igienă orală riguroasă. Controalele dentare regulate nu trebuie nici ele neglijate.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Implanturile dentare sunt cea mai eficientă și durabilă alternativă la pierderea dinților. Ele restabilesc atât funcția, cât și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Cel mai important lucru de reținut este că, dacă vă lipsește un dinte, nu așteptați să consultați medicul dentist.

 

Pierderea unui dinte are consecințe atât asupra sănătății, cât și asupra aspectului dumneavoastră (afectând funcțiile estetice).

 

Din cauza naturii stomatologiei protetice, dinții adiacenți nu trebuie „sacrificați” pentru ca implanturile să fie poziționate.

 

 

 Acestea sunt efectele amânării înlocuirii dinților lipsă:

 

- Migrarea dinților vecini

 

- Mușcătura incorectă (care afectează articulația mandibulei și provoacă dureri sau probleme digestive)

 

- Modificarea pronunției anumitor sunete

 

- Scăderea stimei de sine (scăderea vieții sociale)

 

- Accentuarea ridurilor de expresie

 

- Slăbirea mușchilor feței

 

- Aspect îmbătrânit al feței

 

- Resorbția (atrofierea) țesutului osos

 

- Dinții rămași se pot toci, fisura, fiind suprasolicitați, se pot caria mai ușor

 

- Absența contactelor dentare uniforme, pe toți dinții, duce la modificarea trăsăturilor faciale

 

 

Dacă vă doriți un tratament cu implant dentar, vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar acasă. Vă așteptăm în clinica RG Dental din Târgoviște pentru a evalua șansele dvs. de calificare pentru tratamentul care a reconstruit mii de zâmbete!

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.