Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Implanturi dentare în Târgoviște: Calea rapidă spre un zâmbet reconstruit

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental

 

Implanturile dentare sunt un tratament dentar popular care poate fi folosit pentru a înlocui cu ușurință dinții lipsă. Acestea sunt realizate din titan și sunt plasate în maxilar pentru a oferi suport pentru o restaurare dentară, cum ar fi o coroană dentară, o punte sau o proteză.

Dacă te gândești la implanturi dentare în Târgoviște, acest articol este pentru tine! Vom discuta despre beneficiile implanturilor dentare și despre modul în care acestea pot contribui la îmbunătățirea zâmbetului dumneavoastră.

 

 

Mii de pacienți aleg, în fiecare an, să își refacă zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare!

 

Implantul dentar este o piesă cu o compoziție de 99,95% titan pur, care va fi  introdusă acolo unde dintele sau dinții naturali lipsesc pentru a forma o rădăcină artificială care va servi drept ancoră pentru viitoarea lucrare protetică, coroana / puntea dentară.

 

Este implantul dentar o soluție potrivită și pentru dumneavoastră? Cel mai eficient mod de a vă evalua șansele de candidat pentru o astfel de intervenție este să programați o consultație cu medicii noștri de specialitate. În general, aceast tratament poate fi luat în considerare dacă:

 

  • Nu suferiți de boli ale gingiilor (boli parodontale)
  • Maxilarul s-a oprit din creștere și este stabil
  • Nu aveți probleme cu bruxismul
  • Nu aveți un sistem imunitar deficitar și problematic
  • Nu suferiți de diabet
  • Aveți un țesut osos maxilar puternic și suficient cantitativ
  • Aveți gingii sănătoase

 

 

Pot fi impuse și alte norme de calificare la acest tip de tratament pe care le putem descoperi în momentul unei consultații, de aceea este bine să ne faceți o vizită pană a lua o decizie finală. Puteți fi sigur că vom face tot posibilul ca zâmbetul dvs. să fie refăcut cât mai durabil posibil.

 

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental

 

Avantajele tratamentului cu implant dentar

 

  • EsteticImplanturile dentare, fie că vorbim de înlocuirea unuia sau a mai multor dinți, ne redau plăcerea și încrederea de a zâmbi fără ezitare. Acestea nu numai că ne restabilesc aspectul estetic, ele ne oferă, de asemenea, un aspect mai tineresc, precum și o rezistență și un confort îmbunătățit al mușcăturii.

 

 

  • Salvează atât dinții cât si osul maxilar – Tratamentul cu implant dentar nu implică sacrificarea integrității dinților învecinați, ba din contră, îi ajută să nu capete mobilitate, astfel încât să rămână la locul lor pe arcadă. În ceea ce privește osul receptor, lăsat gol fară o rădăcină artificială, acesta se retrage (topește) la fel și gingiile.

 

 

  • Confortabil – În afară de faptul că putem zâmbi cu ușurință, fonetica și funcțiile masticatorii sunt restabilite cu succes. Mestecatul corect și cu încredere ajută la o bună digestie și o bună sănătate generală.

 

 

  • Durata de viațăImplanturile dentare au o speranță de viață îndelungată, așa că, dacă sunt bine îngrijite și dacă starea generală de sănătate a pacientului este una bună, acestea pot dura mulți ani.

 

 

Dacă vă calificați pentru înlocuirea dinților cu un astfel de tratament, vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar acasă. Iar dacă nu sunteți un candidat ideal pentru o astfel de restaurare dentară vă vom ajuta să deveniți unul! Vă așteptăm în clinica RG Dental din Târgoviște pentru a evalua șansele dvs. de calificare pentru tratamentul care a reconstruit mii de zâmbete!

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.