Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09
Articole   -   Ortodonție

Aparat dentar în Târgoviște: Ce anomalii dentare tratează

aparat dentar targoviste, ortodontie targoviste, clinica stomatologica rg dental targoviste

 

Aparatele dentare din Târgoviște sunt folosite pentru a corecta o varietate de anomalii dentare, inclusiv dinții strâmbi, supra mușcătura și sub mușcătura, de asemenea, sunt utilizate pentru a remedia spațiile dintre dinți și pentru a îmbunătăți aspectul general al zâmbetului dumneavoastră.

 

Dacă vă gândiți să folosiți aparatul dentar, este important să știți ce anomalii dentare poate trata. În această postare de pe blog, vom discuta despre cele mai frecvente probleme pe care le poate rezolva aparatul dentar în Târgoviște!

 

 

De ce să alegi un aparat dentar în Târgoviște:

 

Metalul, ceramica, aliajele sau plasticul transparent sunt câteva dintre materialele cel mai frecvent folosite pentru fabricarea aparatelor dentare. Acestea funcționează prin aplicarea unei presiuni asupra dinților pentru a-i muta într-o aliniere mai bună.

 

Un tratament cu aparat dentar tradițional durează între șase luni și doi ani și este însoțit, de obicei, de vizite lunare la medicul ortodont pentru ajustări conform rezultatelor evoluției.

 

Deși tratamentul ortodontic este cel mai frecvent asociat cu tinerii, mulți adulți au nevoie de aparat dentar pentru a obține și menține o bună sănătate dentară. De la copii mici la vârstnici, dentiștii au reușit să trateze pacienții în mod eficient, fără a sacrifica calitatea îngrijirii sau productivitatea între programări, pe măsură ce progresul tehnologic a devenit mai ușor pentru ei. Acum le putem oferi clienților noștri o atenție completă pe parcursul fiecărei etape a tratamentului, în timp ce aceștia continuă să lucreze pentru a-și reconstrui stima de sine cu un zâmbet frumos.

 

Aparatul dentar ar putea ajuta, de asemenea, în cazul problemelor de aliniere dentară la adulți. Tratamentul ortodontic nu mai este doar pentru copii, și s-a demonstrat că un număr tot mai mare de persoane au probleme de poziționare a dinților pe măsură ce îmbătrânesc, din diverse motive.

 

aparat dentar targoviste, ortodontie targoviste, clinica stomatologica rg dental targoviste

 

Tipuri de anomalii dentare ce pot fii îndreptate ortodontic

 

  • Ocluzia adâncă – este prezentă atunci când dinții superiori acoperă vertical mai multe de jumătate din înălțimea dinților de pe arcada inferioară

 

  • Ocluzia deschisă – este atunci când dinții frontali superiori și inferiori nu se ating în momentul mușcăturii

 

  • Oclizia inversă – reprezintă înclinarea accentuate spre exterior a dințiilor de pe arcada inferioară față de cei de pe arcada superioară

 

  • Înghesuirea dentară – datorită faptului că dinții sunt prea mari sau oasele maxilare prea mici, apar înghesuirile dentare. De cele mai multe ori remarcăm această anomalie în momentul apariției caninilor superiori care neavând loc erup înafara arcadei

 

  • Spațierea dentară – este atunci când dinții sunt mai mici decât media normal, astfel se crează spațiile interdentare

 

  • Compresia de maxilar – reprezintă înclinarea accentuată spre exterior a dinților de pe arcada superioară față de cei de pe arcada inferioară

 

Toate aceste anomalii dentare ne pot afecta stilul de viață și ne pot determina complexe psiho-sociale, dacă nu sunt tratate la timp. Partea bună este că medicina stomatologică a avansat atât de mult încat toate acestea se pot trata cu ajutorul aparatelor dentare.

 

Medicii ortodonți din clinica stomatologică RG Dental din Târgoviște oferă servicii moderne de diagnosticare și tratare, și garantează seriozitatea unui plan de tratament de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de riscurile ulterioare.

 

Vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea aparatului dentar acasă. Vă așteptăm în clinica RG Dental din Târgoviște pentru a începe o nouă etapă către zâmbetul dumneavoastră sănătos și frumos!

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine 
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.