Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09
Articole   -   Ortodonție

Aparat dentar în Târgoviște: Cum îmi dau seama că am nevoie?

aparat dentar targoviste, ortodontie targoviste, clinica stomatologica rg dental

 

Dacă sunteți ca majoritatea pacienților, probabil credeți că aparatul dentar este o soluție doar pentru copii. Greșit! Adevărul este că acest tratament ortodontic poate fi benefic și pentru adulți!

 

Dacă nu ești sigur că aparatul dentar este sau nu potrivit pentru tine, continuă să citești. În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile tratamentului și despre cum să știi dacă ai nevoie de el.

 

Să presupunem că nu sunteți sigur dacă aparatul dentar este soluția potrivită pentru problemele dumneavoastră. Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

 

Primul pas este să vă vizitați medicul ortodont și să faceți o consultație. Acesta vă va putea spune dacă aparatul dentar este necesar și ce tip de aparat dentar ar fi cel mai potrivit pentru cazul dumneavoastră individual.

 

 

Cum poți să îți dai seama și singur că ai nevoie de aparat dentar?

 

Există anumite cazuri în care necesitatea tratamentului ortodontic este evidentă. Vă vom enumera și explica mai jos situațiile pe care le puteți observa și dvs. acasă, dar mai întâi vom trece în revistă ce sunt acelea anomaliile dentare.

 

Anomaliile dentare sunt nereguli în poziția naturală a dinților care trebuie reparate pentru a asigura o sănătate orală totală. Ele există într-o varietate de forme, dar vă putem asigura că în clinica noastră le putem trata absolut pe toate!

 

  • Ocluzia adâncă = dinții de pe arcada superioară acoperă vertical mai multe de jumătate din suprafața dinților de pe arcada inferioară
  • Ocluzia deschisă = dinții frontali, atât de pe arcada superioară cât și cei de pe cea inferioară, nu se ating în momentul mușcăturii
  • Ocluzia inversă = înclinarea pronunțată spre exterior a dințiilor de pe arcada inferioară față de cei de pe arcada superioară
  • Înghesuirea dentară = dinții sunt prea mari sau oasele maxilare prea mici și astfel apar înghesuirile dentare
  • Spațierea dentară = dinții sunt mai mici, astfel apar spațiile interdentare
  • Compresia de maxilar = înclinarea accentuată spre exterior a dinților de pe arcada superioară, față de cei de pe arcada inferioară

 

În cazul în care oricare dintre anomaliile enumerate mai sus sunt prezente la nivelul dinților dumneavoastră, ar trebui să vizitați un ortodont cât mai curând posibil pentru a începe planul de tratament.

 

aparat dentar targoviste, ortodontie targoviste, clinica stomatologica rg dental

 

Aceste anomalii trebuie tratate cât mai repede pentru a vă:

  • Recăpăta mult doritul aspect estetic al danturii
  • Scădea riscul de boli parodontale
  • Reduce riscul de acumulări de tartru și carii
  • Elimina riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă
  • Recăpăta funcțiile fonetice
  • Recăpăta fizionomia feței

 

Medicii ortodonți din clinica stomatologică RG Dental din Târgoviște oferă servicii moderne de diagnosticare și tratare, și garantează seriozitatea unui plan de tratament de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de riscurile ulterioare.

 

Vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea aparatului dentar acasă. Vă așteptăm în clinica RG Dental din Târgoviște pentru a începe o nouă etapă către zâmbetul dumneavoastră sănătos și frumos!

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.