Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09
Articole   -   Ortodonție

Aparat dentar Târgoviște: Cele mai frecvente întrebări ale pacienților

aparat dentar targoviste, ortodontie targoviste, clinica stomatologica rg dental

Pacienții au adesea o mulțime de întrebări despre aparatul dentar și înțelegem că poate fi dificil să nu știți cui să vă adresați pentru a afla răspunsurile sincere. În această postare pe blog, vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le au pacienții noștri. Sperăm ca aceste informații să vă ajute să luați o decizie informată cu privire la tratamentul cu aparat dentar din Târgoviște!

 

Dezinformarea bazată pe concepții greșite larg răspândite ar putea determina pacienții să renunțe prematur la tratamentul cu aparat dentar, ceea ce poate avea un impact negativ asupra sănătății orale și generale, precum și asupra aspectului facial și a stimei de sine a pacienților.

 

 

Auzim adesea:

 

 

Este posibil să simțiți disconfort în timp ce rostiți anumite cuvinte, doar dacă vorbim despre aparatul dentar lingual, care este plasat pe interiorul dinților. Acest lucru este posibil, deși nu este obligatoriu, deoarece este doar o condiție pe termen scurt, până când pacientul se obișnuiește cu el. Atunci când vorbim de aparatul dentar tradițional, care este fixat în exteriorul dinților, obișnuirea cu rostirea cuvintelor este considerabil mai scurtă și frecvent nedetectabilă.

 

 

 

Unii pacienți simt un oarecare minim disconfort la începutul tratamentului, atunci când se montează aparatul dentar pe dinți. Totuși, majoritatea persoanelor susțin că nu simt nicio durere suplimentară după ce a trecut perioada de acomodare. Deoarece noua tehnologie permite realizarea unor aparate dentare mai confortabile, care aplică o presiune constantă și ușoară, ne mai existând îngrijorarea de a simți durere din cauza aparatului dentar.

 

 

 

Pacienții ar trebui să se ghideze în primul rând după aceste puncte forte:

 

  • Recăpătarea aspectului estetic al danturii
  • Scăderea riscului de parodontoză
  • Reducerea riscului de acumulare de tartru și carii
  • Elimină riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă
  • Schimbă fizionomia feței
  • Corectează anomaliile dentare
  • Ajută la corectarea vorbirii

 

aparat dentar targoviste, ortodontie targoviste, clinica stomatologica rg dental

 

 

Răspunsul este un nu răsunător. Deși tratamentul cu aparat dentar este cel mai eficient la persoanele care sunt mai tinere, acesta poate fi folosit la persoane de orice vârstă. Fie că sunteți un copil care are nevoie de tratament ortodontic pentru a vă dezvolta dinții în mod corespunzător și armonios, fie că sunteți un adult care dorește să corecteze probleme de lungă durată, sunteți un candidat excelent pentru această procedură.

 

 

 

Este timpul să risipești mitul că aparatul dentar este inestetic! Nu există niciun motiv pentru care un tratament care redă încrederea în sine ar trebui să fie văzut ca fiind urât. Aparatele dentare au evoluat mult în ultimii ani și sunt acum disponibile într-o varietate de modele atractive.

 

Aparatele dentare cu suporturi metalice pot fi îmbrăcate cu elastice colorate sau pot fi din ceramică și trece neobservate, aparatele dentare linguale sunt amplasate pe interiorul dinților, iar mai recent au devenit populare aparatele dentare invizibile, care nici măcar nu sunt văzute de ceilalți.

 

Medicii ortodonți din clinica stomatologică RG Dental din Târgoviște oferă servicii moderne de diagnosticare și tratare, și garantează seriozitatea unui plan de tratament de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de riscurile ulterioare.

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.