Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

Echipament modern de imagistică dentară la RG Dental

Echipament X-Ray Kodak Carestream CS 2200 System, cu care se pot efectua radiografii Rx la 1-2-3 dinți, ajută medicul în realizarea corectă a tratamentelor, precum și în controlul calității acestor tratamente.

 

Beneficiile acestui echipament performant de radiologie sunt multiple:

  • precizie;
  • siguranță;
  • performanțe ridicate;
  • un design îmbunătățit;
  • diagnostic mai precis;
  • ușurință în utilizare.

 

Echipamentul este proiectat pentru a satisface toate nevoile tale de confort, siguranță și eficiență.

 

Generatorul său de raze X de înaltă frecvență oferă o calitate superioară a imaginii și condiții de siguranță mai bune pentru tine, ca pacient.

 

Doză de radiație redusă

Sistemul CS 2200 generează cu până la 30% mai puține radiații decât generatoarele tradiționale de raze X,  asigurând astfel siguranța pacienților.

 

În plus față de timpul scurt de expunere, temporizatorul electronic al sistemului determină doza optimă pentru pacienți pe baza setărilor examenului, astfel încât poate fi utilizat cu încredere, fără griji de supraexpunere.

Calitate maximă a imaginii

Generatorul nostru de înaltă frecvență asigură o calitate superioară a imaginii. Echipat cu un punct focal de 0,7 mm, sistemul CS 2200 produce imagini clare și focalizate de fiecare dată.

 

Cu brațul stabil și capul de tub ușor, sistemul CS 2200 asigură stabilitate perfectă în timpul examenului, ceea ce maximizează șansele de obținere a unor imagini clare.

 

radiologie dentara targoviste