Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0732.46.22.09

De ce aleg pacienții implanturile dentare? Iată 5 motive prioritare!

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental

 

Dacă vă lipsesc unul sau mai mulți dinți, implanturile dentare pot fi soluția perfectă pentru dumneavoastră. Acestea sunt rădăcini artificiale de dinți care sunt plasate în maxilarul dumneavoastră pentru a menține în poziție un dinte de înlocuire sau o punte.

 

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai populare proceduri stomatologice de restaurare dentară, disponibile în prezent. Acestea oferă o serie de beneficii pentru pacienți, motiv pentru care sunt atât de populare. În această postare pe blog, vom discuta cinci motive pentru care pacienții iubesc implanturile dentare. Continuați să citiți pentru a afla mai multe!

 

 

Acesta este unul dintre cele mai atractive aspecte. Implanturile dentare sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să își refacă zâmbetul fără să pară sau să simtă că au lucrări dentare efectuate, deoarece acestea imită perfect dinții naturali, 1:1.

 

Implanturile dentare pot conferi un aspect frumos și sănătos zâmbetului dumneavoastră, restabilind în același timp funcționalitatea dinților dumneavoastră.

 

 

Unul dintre avantajele de top al implanturilor dentare este că sunt extrem de rezistente datorită materialelor de înaltă calitate din care sunt realizate, dacă sunt tratate corespunzător. Acest lucru înseamnă că veți putea zâmbi timp de mulți ani fără să vă faceți griji ca se vor rupe sau vor ceda. Restaurările pe implanturi, spre deosebire de alte reparații dentare, nu necesită înlocuire sau ajustare în timp.

 

 

Implanturile dentare au multe atuuri, unul dintre acestea fiind întreținerea lor ușoară. Nu va trebui să aveți o îngrijire specială pentru implanturi, așa cum faceți cu protezele dentare sau cu punțile, pur și simplu periați și folosiți ața dentară în mod normal. Ca să nu mai vorbim de faptul că dinții cu aspect sănătos sunt garantați pentru ani de zile!

 

Periajul de două ori pe zi, dimineața și seara, precum și folosirea apei de gură și a aței dentare - acesta este biletul pentru a vă păstra implanturile dentare sănătoase (vezi aici).

 

implant dentar targoviste, implantologie targoviste, clinica stomatologica targoviste rg dental
  • Implanturile dentare vă pot ajuta să zâmbiți din nou și să vă îmbunătățiți stima de sine

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai populare alternative pentru persoanele care și-au pierdut dinții ca urmare a unei traume, leziuni, boală parodontală sau carii.Acestea sunt o metodă excelentă de a vă reface zâmbetul și de a vă îmbunătăți stima de sine.

 

Implanturile dentare sunt o modalitate fantastică de a repara dinții lipsă, îmbunătățind în același timp aspectul și funcția sănătății dumneavoastră orale. Atunci când aveți un zâmbet frumos și încrezător, acesta poate afecta fiecare aspect al vieții dumneavoastră într-un mod pozitiv.

 

 

Nu numai că implanturile dentare sunt o modalitate de înlocuire a dinților lipsă foarte apreciată de pacienți, dar sunt și rentabile. În cazul altor tipuri de restaurări dentare, sunt deseori necesare modificări sau înlocuiri pe parcurs. Spre deosebire de aceste opțiuni, însă, odată ce v-ați pus implanturi dentare, nu vor mai fi necesare alte lucrări.

 

Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de noul dvs. zâmbet timp de mulți ani, fără să vă faceți griji că acestea se vor rupe, deci nu va trebui să cheltuiți bani pentru a le schimba des.

 

 

Dacă vă doriți un tratament cu implant dentar, vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar acasă. Vă așteptăm în clinica RG Dental din Târgoviște pentru a evalua șansele dvs. de calificare pentru tratamentul care a reconstruit mii de zâmbete!

 

 

RG Dental - Suntem aici pentru a te face să arăți senzațional și să te simți senzațional de bine.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.